ANTALYALI ÜNLÜ TÜRKÜCÜ HURŞİT DURMAZ ''O SES TÜRKİYE FİNALLERİNDE''

ANTALYALI ÜNLÜ TÜRKÜCÜ HURŞİT DURMAZ ''O SES TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMAYI HAK KAZANDI.

Antalyalı Ünlü Türkücü Hurşit Durmaz, TV 8 de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı O Ses Türkiye elemelerini gecerek yarışmaya hak kazandı. Heyecanlı gecen seçmelerde söylediği Türküyle büyük alkış alan Hurşit Durmaz Jürinin de beğenmesiyle yarışmaya katıldı.

 

Acun Ilıcalı, Athena Grubu, Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un jüri üyeli yaptığı yarışmada Ebru Gündeş'in yerine Sibel Can'ın Jüri Üyeliği Yapacağı Söylentiler arasında..

2016-2017 yeni sezonda Sibel Can jüri koltuğunda oturacak.. Tv8 yönetimi yurt içinde O Ses Türkiye’nin yeni sezon için çalışmalarına başladı. 2015 2016 yılında 5. sezonu ile yayınlanan O Ses Türkiye jüri üyeliğinde Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş ve Mazhar Fuat Alanson ikilisi vardı. O Ses Türkiye’nin önümüzde ki sezon başlayacak 6. sezonunda ise Mazhar Fuat Alanson olmayacak yerine ise daha önceki jüri üyesi Murat BOZ geri dönecek. Murat Boz’un O Ses Türkiye’den ayrılmasına izleyiciden yoğun tepkiler gelmişti. O Ses Türkiye’den ayrılarak Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye jüri üyesi olan Murat Boz ise bekleneni verememişti.